torstai 3. maaliskuuta 2011

Tex-Mex piiras



Jääkaapissa olleet nachos jämä piti käyttää johonkin hyödylliseen eikä heittää pois roskiin. Joten niistä syntyi aika makoisa jauhelihapohjainen Tex-Mex piiras :)

.................................................
Tex-Mex piirakka

pakastepiirakkapohja
250g ruskistettua jauhelihaa
1/3pss taco mausteseosta
1/3prk kidney papuja
1/2 pss herne-maissi-paprika
1 sipuli silputtuna
1dl ranskankermaa
pippuria
valkosipulirouhetta
grillimaustetta
2dl juustoraastetta

1. Painele sulanut piirakkapohja vuoan pohjalle sekä reunoille. Esipaista 5min.
2. Ruskista jauheliha.
3. Lisää jauhelihan joukkoon mausteet, pavut, sipuli sekä herne-maissi-paprika sekoitus.
4. Ota pannu pois liedeltä ja lisää ranskankerma.
5. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle.
6. Ripottele juustoraaste seoksen pinnalle.
7. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Tex-Mex on parasta. Nam. Kiitti ohjeesta. Aion kokeilla viikonloppuna.

    VastaaPoista
  2. Niin on, itse voisin syödä tortilloja vaikka joka viikko :)

    VastaaPoista