perjantai 7. syyskuuta 2012

I n s p i r a a t i o i t aMinulla on ollut pienen ajan sisällä monen monta rautaa tulessa. 

Yhden niistä paljastan nyt, sillä lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon mm. minun blogini on kutsuttu mukaan.

Itse lähdin tähän  mukaan ilman markkinointiyhteistyötä. Eli blogini pysyy hyvin samanlaisena kuin se on tähän asti ollutkin. Toivottavasti kotoisana ja itseni näköisenä.

Tämä uusi konsepti tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden seurata blogeja niin muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen kuin lifestylinkin maailmasta, ennennäkemättömän kuvavirran avulla sekä tietokoneelta että mobiililaitteista.  

Parasta koko tässä Inspiration- konseptissa on se, miten helposti on mahdollisuus löytää UUSIA ja KAUNIITA blogeja, joista ei ole ollut tietoinenkaan.

Ispiroitukaamme! 

Blogini oikeassa reunassa näkyy lukijatutkimus, jossa voit vaikuttaa tämän sivuston kehittämiseen. Osallistu samalla 50€ arvoisen Present-card lahjakortin arvontaan, joita arvotaan 10 kappaletta.


2 kommenttia:

 1. Onnittelut! Kuulostaa ihanalta uutuudelta, olisikin kiva jos voisi helpommin löytää laadukkaita blogeja samasta paikasta. Olet kyllä paikkasi tuossa joukossa ansainnut. Kiitos ihanista postauksista ja ideoista!

  Aurinkoista sunnuntaita!
  Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eveliina!
   Mukavaa tulevaa viikkoa sinullekin.

   Poista