tiistai 19. huhtikuuta 2011

Helpot suklaamuffinssit


Työkaveri tuli lapsineen "noutamaan vesirokkoa". Laitettiin samalla suut makeaksi.

Menin taas siitä mistä aita on matalin, jotta jäi mahdollisimman paljon aikaa viettää sairaan pojan kanssa. Siispä kaupan muffarijauheseos sekä appivanhemmilta saadut isot sveitsiläiset suklaanapit pelastivat.

Niin hyviä tuli, että vesirokkoinen olisi halunnut syödä näitä enemmänkin kuin annettiin. 

....................................
SUKLAA MUFFARIT

1pss Sunnuntai Suklaanmakuinen Kakku- ja Muffinssimix
1dl rypsiöljyä
1,5dl vettä
suklaanappeja
kaakao-tomusokeria
suklaakoristeita

1. Sekoita pussin ainekset öljyyn ja veteen.
2. Annostele paperivuoan pohjalle taikinaa niin että sen pohja peittyy.
3. Laita 1 suklaanappi seoksen päälle.
4. Lisää taikinaa suklaanapin päälle niin että n. 2/3 vuoasta peittyy.
5. Paista n. 200 asteessa n.10-15min uunista riippuen.
6. Jäähdytä.
7. Ripottele pinnalle kaakao-tomusokeria.
8. Koristele suklaakoristeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti