tiistai 12. heinäkuuta 2011

Eroahdistukseen

kuva

Tyttäremme matkusti Tanskan maalle lasten ja nuorten kansantanssifestareille. Pojalla on tosi kova ikävä siskoaan jo nyt. Vaikka erossa ovat olleet vasta reilun päivän verran.

Piti siis keksiä pojan kanssa myös mukavaa tekemistä, joten lähdimme Helsinkiin kotikaupungin sateita ja ukkosta pakoon. Isi meni töihin, mutta me suuntasimme leffaan ja shoppailemaan. Taas. Hitto, mikä kestävyys pienellä miehellä. Siis shoppailussa. Mikä kumma tosta miehenalusta mahtaa tulla isona?

Isikin saatiin iltapäivällä seuraamme ja lähdettiin ulos syömään. Kuukuu sijaitsi aivan kulman takana ja siellä oli tosi hyvä ruoka. Vähän skumppaa, pääruokaa ja suussasulavaa jälkkäriä, vaikka vatsa oli jo ihan täysi. Kyllä kannatti käydä. Vieressä sijaitsi Anton & Anton jonne voisi suunnata huomenna...

kuva

Postailen myöhemmin lisää reissustamme.

2 kommenttia:

  1. Kivaa ohjelmaa ollut teillä! Mekin asutaan Helsingin lähellä, mutta riittävän kaukana, että sinne voisi lähteä "kaupunkilomalle" päiväksi. Se onkin ollut minulla toivelistalla tämän loman suhteen, mutta taitaa loma loppua kesken. Vaikka onhan noita viikonloppuja sitten, jolloin mennä.

    VastaaPoista
  2. Kiki: Me olemme Stadissa olleet monesti viime aikoina ja aina löytyy uutta tekimistä. Myös lasten kanssa. Korkeasaari ja Lintsi ei ole olleet edes ohjelmassa. Katsos kun niitä shoppailupaikkoja riittää ;)

    VastaaPoista