torstai 22. syyskuuta 2011

Fiiliksen mukaanTänään valitsin kasvoille pyöreät rillit. Työkaverit nimittivät ne aikanaan leopardilaseiksi. Tänä aamuna tuntui siltä, että rohkeutta niiden käyttämiseen oli tarpeeksi. Se vaatii tietyn fiiliksen ja vaatetuksen, jotta nämä nenälle asettuvat.

Voisin vaikka lyödä vetoa, että huomenna kasvoilla on jotain suht' näkymätöntä, silmälasien muodossa siis. Värittömiin piilareihin en päädy kuitenkaan, siitä olen satavarma. En vain ole oikein piilarien käyttäjätyyppiä. Tai sitten kaapissa sattuu olemaan liikaa silmiä kuivattavia yksilöitä.

Viikonloppunakin taistelin piiiiiiitkän tovin, jotta sain illaksi näkymättömät silmiini. Ja kyllä, tein sen vikatikin, että meikki oli jo päällä, kun rupesin linssejä silmiin sohimaan. Voi apua sitä meikin korjailua. Jostakin syystä värilliset ruskeat piilolinssit sujahtavat silmiin paljon helpommin. Ne eivät taitu kaksin kerroin, saa aikaan räpsyttely efektiä ja hillitöntä kyynelkanavan vuotoa. Pitää siis varmaankin pysytellä vain niissä, jos haluaa ilman pokia kulkea.

2 kommenttia:

  1. Samat ajatukset, hih :) Mullakin on rillit rivissä ja otin niistä jo kuvankin blogiin postausta varten, mutten ehtinyt vielä kirjoittaa... Kivaa kun on vaihtoehtoja! Toiset käyttää piilareita, mutta multa ne melkein jää käyttämättä. Helpompi pitää laseja.

    VastaaPoista
  2. Saija: Hih! Vaihtoehdot on hyväksi. Saa mielialan mukaan valita aamulla, että millä fiiliksillä mennään.

    VastaaPoista