torstai 8. syyskuuta 2011

Hymyilyttää

Kyllä nyt on ilo ylimmillään ja suupielet kohti korvia.

Lapset valitsivat itselleen langat kaulureita varten. On muuten tarkkaa puuhaa sekin, äitiinsä ovat siis tulleet. Neiti neuloi kaulurinsa alkumetrit itse. Vähän lisäili silmukoita ja kavensikin vahingossa, mutta ei se mitään haittaa. Nämä saavat näyttää siltä, että ovat itsetehtyjä!

Valmista tuli. Ja melko nopeastikin! Nyt saa viimat tulla. Tai no, jos ei ihan vielä. Odotetaan, että ne suunnitteilla olevat pipotkin ehtivät valmistua.


4 kommenttia:

 1. Tosi makeet! Ja hyvät värivalinnat. Millaista lankaa sulla on? K ainakin narisee heti, jos kutittaa...eikä se mustakaan kivaa ole :)

  VastaaPoista
 2. Niina: Kiitos!
  Laura: Kiitti. Värivalinnat on aika nappiin, pakko myöntää. Kirjava violetti on Novitan Puro(100%villa). Musta on Novitan Kelo (50%villa/50%akryyli). Eikä kumpikaan kutita, vaikka toinen on sataprossasta villaa. L käytti omaansa jo koulussa ja tykkäs!

  VastaaPoista
 3. Mä olen pojille tehnyt purosta kaulurit viime syksynä, eikä kumpikaan suostu käyttämään niitä kun ne kutittaa. Arvaa harmittaako. Nyt meinasin purkaa ne ja tehdä pipot. Pojat kun vielä pitävät talvella kypärämyssyä, niin eipähän kutita:)

  VastaaPoista