sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Aivan huippua!

Oma kahden tunnin kurssin aikaansaannos


Miten ihmeessä ensi vuonna voi laittaa paremmaksi?

Työpaikan pikkujoulut ylittivät vaikki mittarit. Tämä vuonna olimme Tallinnassa juhlimassa. Loistoreissuun sisältyi pulloittain skumppaa ja pöydälliset coctailpaloja, mutta se ei ollut mitään siihen verrattuna mitä tuleman piti.

Vanhasta hevostallista tehty juhlapaikka, kuuluisan virolaisen kuvanveistäjän Tauno Kangron vetämä kuvanveiston 2 tunnin pikakurssi elävän mallin kera. Ihan huippua! Aika hyvin sai siinä parissa tunnissakin veistoksen kyhättyä kasaan. Aivan loistava seura ja mahtava opetus. Wau!

Yön pimeinä tunteina osa vietti vielä aikaa yökerhon vip-tilassa drinkkilippujen ja juustotarjottimen kera. Viihtyvyydestä piti huolta virolainen livebändi.

Lopuksi kaiken kruunasi myrsky merellä. Onneksi olin varautunut pahoinvointilääkkeillä. Huoh! Ja onneksi olimme Tallinnassa, jotta pääsimme rantautumaan takaisin Helsingin satamaan. Tukholmasta tulleet laivat, kun eivät päässeet...

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta, erityisesti tuo kuvanveisto! Kylläpä kerrankin oli keksitty tosi mukavaa ohjelmaa! :)

  t.Anniina

  P.S. Tosi hieno veistos, oikein 9++

  VastaaPoista
 2. Anniina: Oli kyllä niin loistavat kemut että. Ei millään osattu odottaa mitään kuvanveistoa. Suut ihan loksahti auki, WAU!

  ps. Kymppi plussiakin jaettiin :)

  VastaaPoista