torstai 1. joulukuuta 2011

Hamstraajan unelma


Jouluhullu on päässyt hamstraamisen makuun. Joulukuuseen on jo melkolailla kerääntynyt koristetta. Mahtavatkohan nämä riittää?

Tänä vuonna on tullut ostettua paljon kaikenlaista. Niin selvä visio on kuusen tulevasta ulkonäöstä, että hirvittää. Mahtaako se mielikuva toteutua ollenkaan? Pelkään, että koristeet hukkuvat kuusen oksien siimekseen. Saapa nähdä.

Näin kauniin koristekuusen Kämp Galleriassa, mutta on se ehkä kuitenkin vähän liian jenkki. Kuuset täällä meillä, kun ovat ihan eri mallisiakin.

Jokohan se kuusen voisi kohta jo hankkia?

(Kuvan laatu ja väri on niin keltainen. Raivostuttaa tämä pimeässä kuvaaminen.)

5 kommenttia:

 1. Minna-Leena - taulu näytillä :)
  Sisäänpääsy FREE&VIP

  VastaaPoista
 2. Joo, hanki vaan! Me ollaan hankittu se joka vuosi aina aiemmin ja aiemmin. Tosin vasta jossain 20. päivän tietämillä, mutta kuitenkin. Kun siitä nauttii enemmän aina ennen joulua. Tosin tänä vuonna tuo pikkutonttu on sen verran ehtiväisessä iässä, ettei kuusta tohdi ihan kauhean aikaisin tuoda:D

  VastaaPoista
 3. Kiki: Pienten lasten kanssa kuusi on tosi haasteellinen. Se kiinnostaa niin vietävästi pikkusormia, hih. Nyt meillä on muksut jo niin isoja, että voin laittaa kuuseen jo lasipalloja!

  VastaaPoista
 4. Hih, juu ajattelin, että kuusi taitaa saada vain ne Ikean pallot, jotka eivät ole lasia. Ne nostalgisen näköiset robotit, sienet ja lenskari taitavat jäädä kuusen ulkopuolelle, sillä ne haluan ihan aidosti säästää seuraaviinkin jouluihin:D

  VastaaPoista