tiistai 24. tammikuuta 2012

Parasta



Tänään on ollut ihan mega-jätti-sika-huippu-hyvä päivä. Aamulla olin kevyesti jo herännyt ennen kellon soittoa, mutta laitoin hälytyksen pois ja vedin peittoa päälle. Miehen kello muistutti töihin lähdöstä tuntia myöhemmin, jolloin olikin jo aika nousta. Siis ihan oikeasti.

Lapset yllättyivät niin ihanasti, kun äippä olikin aamulla kotona herättelemässä. Kannoin nuorimmaisen sohvalle viereeni ja autoin vaatteet unikeolle päälle. Vanhempikin sai halauksen vielä sängyssä makoillessaan. Rauhassa aamupala ja lupaus kouluun kuskaamisesta, olihan suksetkin kannettavana.

Ja tämä kaikki kiireettömyys ja toisten seurasta nauttiminen myöhästytti normaalia töiden aloitusta vain reilulla tunnilla. No problemo, päivän kun tiesin valmiiksi venyvän illasta kuitenkin.

Edes autokorjaamon kiskurihinnat iltasella eivät saaneet huippufiilistä laantumaan. Loistavaa mennä nukkumaan näin mahtavassa tunnetilassa.

Hyvää yötä!

6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa mukavalle! :) Onko tuo kello muuten itte tehty? Iskin siihen silmäni ja tuumailin, että kello pitäis meidän seinälle tehdä. Ihan ite. Saapa nähdä, millainen vuosisatainen projekti on taas edessä..

    VastaaPoista
  2. Saara: Tämä kello on George Nelsonin Ball-clock. http://www.dwr.com/product/nelson-ball-clock.do

    Mutta tälläisenhän sä saisit tehty helposti itsekin. Siitä vaan projektia suunnittelemaan :)

    VastaaPoista
  3. Kiireettömät aamut on ihan parhaita:)

    VastaaPoista
  4. Saija: Niin on! Niitä ei sitten vähään aikaan olekaan näköpiirissä, kun viikonloppunakin tehdään töitä messuilla... Mutta ehkä just siks ne tuntuu niin hyviltä, kun niitä on harvoin :)

    VastaaPoista
  5. Suvi, ihme juttu, kun mä en voi käyttää tota vastaa toimintoa. Mikä ihme tässä on????

    VastaaPoista