maanantai 2. tammikuuta 2012

SäilöKaappitila loppuu kesken, meillä on siirrytty jo täyttämään kaappien päällysetkin. Nyt vain sopii kysyä, että miksi ihmeessä sitä tavaraa tarvitsee säilöä. Tuo shampanja pullokin tuolla, heh!

No, laiskuus iski enkä ole saanut liotettua vielä tuota etikettiä pois, kuten olen jo monesta muusta tehnyt. Siitä voit lukea täältä.

Siitä on muuten 9 kuukautta, kun pähkäilin asian kanssa viimeksi. Pitkäänpä hauduttelen, kylläpä aika rientään. Siitä tämä blokkailu on hyvä huono, että pääsee katsomaan taaksepäin ja huomaamaan miten saamaton on ollut...

Onko muilla samoja ongelmia? Arrrg!

2 kommenttia:

  1. Voi kuule, tuosta aiheesta minä olen kirjoittanut niin monesti. Viime aikoina vähemmän, kun elämä on ollut kiireisempää, mutta ennen Okon syntymää kirjoitin siitä melkein joka päivä:D Juuri samaa minäkin mietin, että miksi me säilötään kaikkea tavaraa. Kun suurin osa makaa paikoillaan, eikä niitä edes oteta käyttöön. Joten yritän taas vähentää!

    VastaaPoista
  2. Kiki: itsekin todella YRITÄN vähentää tavaraa. Mutta sitten toisaalta jokin sisällä sanoo, että älä nyt vielä heitä, jos vaikka tarttet sitä (puolen vuoden/vuoden/kolmen vuoden päästä) , heh :D

    VastaaPoista