perjantai 6. tammikuuta 2012

Uusiks




Hullu = minä.

Muutama vuosi sitten olimme tyttöjen kesken rilluttelemassa ja shoppailemassa. Sillä kauppareissulla mukaani tarttui Gantin tähtityynynpäällinen. Pikkuisen sain piikittelyä osakseni, kun kehtasin maksaa TYYNYNPÄÄLLISESTÄ saman verran kuin ystäväni maksoi alen villakangastakistaan samaisena ostospäivänä. HEH!

Tyytyväinen olen ollut kuitenkin. Vakaasti on tyyny ollut sohvallamme sen siihen kotiuduttua. Villakangastakki ei omistajansa hartioilla. Nyt ennen joulua oli paikallisessa liikkeessä puoleen hintaa erä samantapaisia tyynynpäällisiä. Soin itselleni luvan (koska muita ei ollut paikalla) hankkia toisen, nyt useammalla tähdellä.

Ihana se on ja kallis.

2 kommenttia:

  1. Meillä on kaksi Gantin tähtityynynpäällistä, olleet jo monta vuotta käytössä.
    Lapset ovat laskeneet niillä mäkeä sohvalta ja ovatpa nuo tainneet joskus toimia luistiminakin lasten jalkojen alla.
    Mutta edelleen tyynynpäälliset ovat kuin uudet. Tarpeen vaatiessa ne voi viskata koneeseen ja pesun ja silittämisen jälkeen ovat taas ihanan ryhdikkäät. Ja kaiken lisäksi ovat mukavan pehmeät poskea vasten jos sattuu torkahtamaan sohvalle päiväunille. :D
    Ehdottomasti hankin joskus vielä sen Gantin tähtitorkkupeitonkin tyynyjen kaveriksi.

    VastaaPoista
  2. Laura: Torkkupeittoa olen itsekin miettinyt. Nyt meillä on muistaakseni H&M:n puuvillainen raitapeitto käytössä. Tuntuu iholla paljon kivemmalta kuin villashaalit.

    VastaaPoista