perjantai 9. maaliskuuta 2012

Työntäyteinen vapaapäiväVietän vapaapäivää. Aika on kulunut kirppiskamoja selvitellen. Aika-ajoin myyn lasten pieniä vaatteita kirpparilla ja uusi pöytä on varattu ensi kuun vaihteeseen. Joten toimeen on tartuttava.

Sain pinottua suurimman osan vaatteista omiin kasoihinsa jo. Suurin osa on vielä hinnoittelematta. Osa vaatteista odottaa vielä pesua ja silitettävien pinokin kasvaa. Eipä ole aikaa siis hukattavaksi vaan on palattava pojan huoneen lattialle konttaamaan.

Hetkellistä muutosta suunnitelmiin toi onneksi lounastauko. Appelsiinipastaa ja kinkkukastiketta, pinnalla reilu ripaus parmesaanijuustoa. Nams!

2 kommenttia:

 1. Appelsiinipastaa? Ihan uus juttu mulle! Ihanan väristä ainakin! :D Meilläkin oli juuri jokin aika sitten kirppispöytä ja on siinä kyllä urakkaa vaatteiden laittamisessa myyntikuntoon ja hinnoittelukin vie hirmuisesti aikaa! Onneksi kuitenkin tuottoa tuli taas pari satasta, joten oli jälleen vaivan arvoista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa meilläkin oli tätä oranssia pastaa. Oli muuten tuoksussa ja maussakin appelsiinia! Toimisi tosi hyvin kanakastikkeen kanssa :)

   Toivotaan, että tämä kirppisrumba kannattaa. On tässä aina aika paljon hommaa. Sen takia meidän aikuisten vaatteet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Ihan tarpeeksi saan näperrellä lasten vaatteiden kanssa.

   Poista