tiistai 17. huhtikuuta 2012

T o n n i k a l a p a s t a


Meillä on neidillä balettiharrastuksia riittänyt melkein jokaiselle viikonpäivälle. Energiaa kuluu ja samassa suhteessa ruokaa.

Toinen jalka jo oven välissä valmiina harrastuksiin kuskaamiseen syntyy helposti perinteinen tonnikalakastike pastalle. Vartissa valmista!

...............................
Tonnikalapasta

2prk Tonnikalan paloja öljyssä
1prk Tomaattisosetta
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulinkynttänippu tuoretta basilikaa (kuivattukin käy)
yrttisuolaa


Sekoita aineet paistikasarissa keskenään. Kuumenna liedellä, tarkista suolaisuus. Tarjoile keitetyn pastan kera. Ripottele pinnalle paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä sekä parmesanjuustoa. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti