keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

C o l e s l a w



Mies valmisti iltapalalle herkullista kaalisalaattia. Tästä tulee niin Skotlannin ajat mieleen.

................
Coleslaw

2,5 dl raastettua kaalia
2dl raastettua porkkanaa
1dl kevyt majoneesia
1 rkl hunaja-dijon sinappia
1 rkl sokeria
2 tl valkoviinietikkaa
¼ tl suolaa
pippuria myllystä

1. Yhdistä kaali ja porkkana.
2. Hämmennä loput aineet yhteen toisessa astiassa.
3. Sekoita kaikki aineet keskenään.
4. Tarjoile kylmänä.

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos vinkistä! Olenkin pitkään miettinyt, mikä olisi hyvä coleslaw-resepti. Se kun on ihan suosikkia!

    Itse olen tehnyt paria hyvää perunasalaattia, joiden ohjeet pitäisikin muistaa laittaa jakoon. Toisen erityispiirre on pekoni ja kermaviili ja toisen oliiviöljy. Kumpaankaan ei siis tule mitään majoneesia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä haluan tuon pekoni-kermaviili-perunasalaattiohjeen!

      Poista