maanantai 17. syyskuuta 2012

Keltanokan piiras



Currylla maustettu ja runsailla tomaateilla höystetty broilerpiirakka.
Huominen ruokkis on pelastettu tämän herkun ansiosta.

..............................................
Keltainen broilerpiirakka

POHJA:
150g voita
3dl vehnäjauhoja
½tl suolaa
3rkl vettä

TÄYTE:
300g maustamatonta broilerin fileesuikaletta
2dl juustoraastetta
2dl kermaviiliä
2 kananmunaa
1tl currya
½tl Aromaforce Yrttisuolaseosta
5kpl aurinkokuivattua tomaattia
pippuria myllystä

PINNALLE:
6kpl tuoretta kirsikkatomaattia
1½dl juustoraastetta

1. Nypi rasva vehnäjauhojen ja suolan joukkoon. Lisää vesi ja vaivaa tasaiseksi.
2. Painele taikina vuokaan ja paista 200asteessa 10minuuttia.
3. Paista broileri pannulla.
4. Pieni aurinkokuivattu tomaatti.
5. Sekoita kulhossa täyteaineet keskenään.
6. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle.
7. Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele ne täytteen päälle.
8. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
9. Paista 200 asteessa n. 25minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti