tiistai 2. lokakuuta 2012

Ei ole helppoa kasvaa isommaksiMeillä oli pojan kanssa pientä kinaa läksyjen teosta. Niitä ei suostuttu tekemään pyynnöistäni huolimatta, ei vaikka kuinka yritin suostutella, jopa hieman pakotella. Poika meni ja pakkasi ISON putkikassin täyteen kaikkea tarpeellista. Ihmettelin, että mihin matka poikaseni. Vastausta ei vain kuulunut.

Niinpä tuo kuumisaappaineen, takkeineen ja pipoineen notkui tovin tuulikaapissa, lentopalloa unohtamatta. 

Huikkasin ohimennen, että lähetä nyt sitten edes postikortti!

- - - - - - - - 

Puolisen tuntia siinä kesti. Sitten poika teatraalisesti paiskoi oppikirjat lattialle ja teki sen jälkeen vihkotehtävätkin hiljaa mukisematta. Siellä ne on nyt oppikirjat penaalin kanssa nätisti takaisin repussa. Huoh. 

Tällä kertaa selvittiin vähällä. On sekin päivä nähty, kun hän reppu selässään lähti. Pois, kauas pois. No ei niin kauas kuitenkaan, sillä ehti vartissa takaisin kotiin... 

2 kommenttia:

  1. Voi että. Minkäs ikäinen pikkumies teillä asukaan? Meillä on kohta 9 vuotiaan kanssa jo esimurroiän ongelmia aistittavissa, ja hän on tyttö. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on touhuilemassa tokaluokkalainen pikkumies. Ihanan energinen ja tehokas pakkaus. Imee ihan mehut ajoittain tästä äipästä kyllä :D

      Poista