torstai 18. lokakuuta 2012

V i h d o i n k i n

Olen haaveillut tälläisistä kynttilänjaloista jo ikuisuuden. Kuolannut Sokoksessa isompien samankaltaisten perään. Jostain syystä nämä ovat vaan niin kauniita, kai se on lasin ja metallin soma liitto.

Viime viikolla ruokakauppareissulla Prismasta löytyi meille nyt omatkin lyhdyt. Hinta kappaleelle oli vain 15,95€. Samankaltaiset ovat muualla maksaneet tässä koossa reilusti enemmän. En siis vain voinut jättää näitä sinne hyllylle. Varsinkin, kun nämä olivat viimeiset kappaleet koko kaupassa.

Vaikeinta oli valita kynttilät lasien sisään. Kaikki näyttivät liian kapeilta, pitkiltä, lyhyiltä tai paksuilta. Lisäksi halusin kynttilät valkoisena, joista osa oli liian kiiltäviä tai läpikuultavia. 

Halusin ehdottomasti mattapintaista ja puhtaan valkoista. Sellaiset löytyi sitten Rainbow-merkiltä, 3,90 euron kappalehintaan. Ei paha isolle kynttilälle.
 

4 kommenttia:

 1. Ei hitsi, just äsken Prismassa käydessäni näin näitä samoja ja kuola vain valui. <3 Pitäisiköhän sittenkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi tuommoinen parinkympin satsaus sitten, kun toki se kynttiläkin pitää hankkia. On just passelin näköinen tuohon lyhtyyn. Ja aika kiva, tuotahan voi sitten käyttää ilman tuota lasiakin, jos haluaa vaihtelua :)

   Poista
  2. Jep, ei pidä unohtaa valontuojaa. Ja tosiaan, hyvin käy käytettäväksi ilman lasiakin!

   Poista