lauantai 3. marraskuuta 2012

M O V E M B E R

kuva täältäMiesten viiksien kasvatusaika on taas meneillään.

Joka vuoden marraskuussa Movember-kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Niillä kerätään kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista. Ensimmäiset Movember-viikset kasvatettiin jo vuonna 2003 Australiassa ja sen jälkeen sana on kiirinyt Movemberista ja miesten terveyskysymyksistä ympäri maailman. Virallisia Movember-kampanjoita järjestetään nykyään kaikkialla, myös Suomessa. Ympäri maailmaa asuvat Mo Brot ja Mo Sistat ovat tärkeässä asemassa – ilman heitä Movember ei olisi kasvanut nykyiseen mittaansa.

Rekisteröidyttyään movemberin sivulla, miehet, Mo Brot aloittavat marraskuun ensimmäisenä päivänä naama puhtaaksi ajeltuna Movemberin ja loppukuun ajan he kasvattavat itselleen viiksiä. Miesten tavoitteena on kerätä rahallisia tukijoita viiksienkasvatusprojektilleen, jota myös naiset eli Mo Sistat voivat tukea parhaansa mukaan.

Mo Brot auttavat parantamaan miesten terveyttä, sillä marraskuun ajaksi heistä tulee liikkuvia ja puhuvia mainostauluja. He tuovat teoillaan ja puheillaan esille tärkeää aihetta, josta puhutaan hyvin vähän. Lisätietoa löydät täältä.

Movemberin ympärille on kehittynyt specifikoituja tuotteitakin. Valikoimissa on mm. t-paitaa, jonka hinnasta 15% lahjoitetaan Movemberin hyväksi. 

Vielä on hyvää aikaa ryhtyä toimeen. Miehenikin on jo ryhtynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti