lauantai 8. joulukuuta 2012

E S I K U V I ATänään pääsimme käyttämään syntymäpäivälahjamme tyttäreni kanssa. Vanhempani olivat ostaneet meille liput seuraansa Kansallisbaletin näytökseen. Omalle balleriinallemme (kuvassa) on antoisaa käydä seuraamassa miten ammattilaiset tanssivat ko. esityksen. Hän itse viime talvena oli mukana oman tanssikoulunsa samaisessa produktiossa. Ohjelmistossa Kansallisoopperassa oli Lumikuningatar.

Tarina on mukaansa tempaava, puvut loisteliaita. Kaikki näytökset ovat jo loppuunvarattuja tälle kaudelle. Koska näytös on ollut kovin suosittu, tulee se ohjelmistoon myös ensi jouluna. Ensi vuoden liput tulivat poikkeuksellisesti myyntiin jo tänä vuonna, 18. joulukuuta. Nyt varaamaan, jos lippuja mielit. Jottet vain jää ilman.

Tarina sijoittuu Helsinkiin, 1800-1900-lukujen vaihteeseen. Se kertoo kahden helsinkiläislapsen, Kain ja Kertun, seikkailuista taikavoimien temmellyksessä ja siitä, kuinka paljon urheutta vaaditaan, jotta he selviytyvät eteen tulevista elämän karikoista. 

Koko tarina alkaa siitä, kun Kertun isoäiti on ostanut Lapin matkallaan markkinoilta kauniin vanhan peilin tietämättä että siihen kätkeytyy Lumikuningattaren taikavoima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti