keskiviikko 16. tammikuuta 2013

H E I P P A R A L L A AHuomenaamuna (tai no aamuyöstä Suomen aikaa) pitkän lennon jälkeen herään tuolla, kuvan osoittamilla jo tutuiksi tulleilla kulmilla.

Joka keväiseksi muodostunut reissu etelämmäs, kaukoitään on edessä. Toppaa ja villaa saan mukaan pakata kuitenkin, koleus on käsin kosketeltavaa tuollakin. Tosin sääennuste näytti lupaavan ensi viikonlopulle +17 astetta. Ihan tervetullutta!

Mukava nähdä jo tutuiksi tulleet kollegat ja liikkua paikasta toiseen suurinpiirtein eksymättä. Mukaan pakkaan myös uimapuvun, jos joku ilta jaksaisin raahautua hotellin uima-allasosastolle ja saunaan!

Pitäkää itsenne lämpiminä, palataan asiaan parin viikon päästä!

6 kommenttia:

 1. Jostakin kautta tupsahdin blogiisi, kivoja juttuja...

  Hyvää matkaa Suzhouhun! Tutut hotellitornit näyttävät siinä kohoavan.
  Varmaan pääset kokeilemaan jo uutta metroakin ;)

  Pari viikkoa sitten siellä oli kelit nollassa, mutta nyt varmaan jo ollaan 10 asteen paremmalla puolella. Ehditkö sinne juhlimaan kiinalaisen uuden vuoden vaihteen!? Kokemus sinänsä :D

  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metro jäi kyllä kokeilematta.

   Sää suosi meitä kyllä ihanasti. Yhtenä yönä oli pakkasta, mutta muuten nautimme plus asteista. Viikonloppuna viiletin takki auki menemään. :)

   Poista
 2. Mietinkin voisiko olla Suzhou. Koskaan en ole siellä käynyt, vaikka viikottain olenkin tekemisissä. Muualla Kiinassa työmatkailleena tiedän kyllä hyvin tuon päikkäritarpeen kotiin palatessa. Mulla menee ihan hyvin itään päin nuo aikaerot, mutta länteen päin olen sitten ihan puhki. Kiva kun kävit kommentoimassa niin tajusin tulla tänne (taas). Kävin joskus mutta hukkasin osoitteen, nyt muistin liittyä lukijaksi niin samaa vahinkoa ei pääse käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun palasit!
   Mulla meni viimeisimmän reissun jälkimainingeissa viisi päivää ennenkuin rytmi palautui normaaliksi. Viime yönä siis sain vasta kunnolla nukuttua oikeaan aikaan...

   Poista