sunnuntai 5. toukokuuta 2013

R I V I S S Ä
Tänä keväänä edessä oli monen pyöräilykypärän hankinta.

Itselleni löysin pari viikkoa sitten käytetyn harmaan kypärän kirpputorilta 4€:lla. Poistin siitä jo tarrat sivuilta, mutta jatkoa seuraa. Siitä kerron myöhemmin, kunhan saan tuunailuni valmiiksi. Pojan Paul Frank -kypärän haalin pari vuotta sitten kirpputorilta uutena 10€:lla.

Tyttären ja miehen kypärät kävimme ostamassa Stadiumista, sillä tyttärelle oli enemmänkin kuin elämästä kiinni se, että millaisen kypärän hän päähänsä suostuu laittamaan. Onneksi ne olivat siellä sopivasti tarjouksessa.

Olimme tehneet tuulikaappin hyllyn vuosi sitten kypäriä ja palloja varten. Arki paljasti totuuden lapsiperheessä. Ei ihan onnistu katonrajaan asennettu hylly lapsosten kanssa, koska tikkaita ei ollut saatavilla.

Niinpä mies sen keksi. Kivan näköiset kypärät ripustetaan seinälle hyllyn alle. NIINPÄ! Eipä tullut itselleni mieleen. Kuudella eurolla koukut seinään ja avot. Kyllä taas hymyilyttää!


2 kommenttia:

  1. Siistiltä näyttää! Meilläkin on ollut vähän ikuisuusongelma tuo kypärien säilytys. Jonkun tuon tyylisen ratkaisun voisi kehittää meillekkin :)

    VastaaPoista