torstai 17. maaliskuuta 2011

Työpisteen valkaisu


Viime viikonloppuna vihdoin ja viimein tartuin hiomapaperiin, pensseliin sekä maalipurkkiin. Ne olivatkin lojuneet kaapissa jo puolisen vuotta.


Muutettuamme tähän asuntoon hankimme työpöydän tarvikkeita Iskun tehtaanmyymälästä ja Ikeasta. Mies tuunasi ja kokosi niistä pöydän makuuhuoneemme ulkonevaan kulmaan. Muoto on varsin onnistunut, sillä se jättää hyvin kulkutilaa ympärilleen. Ongelmana oli vain pöytätason sekä laatikoston koivun väri. Pöydän jalkojen ollessa valkoiset, värikontrasti ja konttorimaisuus tuntui liian suurelta. Ajan myötä yöpöytienkin värien muuttuessa koivusta tammeksi, pöytä rupesi todella tökkimään.

Jahkailin ja jossittelin aikani, kunnes yksi kaunis päivä oli intoa tarpeeksi työn aloittamiseen. Pitkää pinnaa vaadittiin, sillä maalin piti antaa kuivua aina vuorokauden ajan kerrosten välillä. Mutta kyllä kannatti! Nyt näyttää paljon paremmalta. Lapsilta on mustan permanent tussin käyttö pöydän lähellä kielletty. Nyt kun pöytä on saatu taas kuntoon. 

Haaveissa on hankkia pöydän alle valkoinen Bin Bin paperikori roskikseksi, vanhan metallisen reiällisen mustan tilalle. Sekä matalampi lipasto pöydän viereen. Tosin nyt Swan -valaisin antaa valoa pöydälle tarpeeksi korkealta. Tuolikin saattaa joutua vaihtoon, sillä toimistotuoli on melkolailla mukavampi kuin tämä, mutta kylläkin niin paljon rumemman ja tylsemmän näköinen!

Upean kellonäytönsäästäjän latasin täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti