lauantai 10. syyskuuta 2011

Valkosipuliset juusto-kinkkusarvet


Kyläily muuttuikin kestitsemiksi. Hyvä, sillä sain taas syyn uunin lämmittämiselle.
Tällä kertaa kokeilin kaupan valmista croisant-taikinaa. Sisälle kinkkua ja paljon juustoa. NAM!

Kauan odotettu ilta rakkaiden ystävien kanssa on pian alkamassa!
........................................
Kinkku-juustosarvet 12kpl

2prk croisant-taikinaa

TÄYTE:
½ rasiaa valkosipulituorejuustoa
2dl palvikinkkukuutioita
1,5dl juustoraastetta

PINNALLE:
juustoraastetta

1. Sekoita täyteaineet keskenään.
2. Jaa croisant-taikina pakkauksen kyljessä olevan ohjeen mukaan.
3. Laita jokaisen croisant palan keskelle täytettä ja rullaa pötkyläksi. Lopuksi taita hieman sarven muotoon.
4. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
5. Paista uunissa 200asteessa n. 12min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti