sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Mascarpone vaahtoa pähkinäisellä keksipedillä



Kirjastosta mukaan tarttui Jamien 30 minuutin ateriat-kirja. Siellä oli monta toteutuskelpoista reseptiä.

Tämä tili ensimmäisenä kokeiltua, tosin vähän muunneltuna.

 ............................
Jamien juustokakku

50g voita
40g hasselpähkinärouhetta
6 Wilhelmiina keksiä
1 sitruuna
4 runsasta tl lemon curdia
100g tuoreita vadelmia
250g mascarpone juustoa
1tl vaniljauutetta
tilkka maitoa
5rkl tomusokeria
tummaa suklaata


1. Sulata voi pannulla.
2. Murskaa keksit.
3. Sekoita astiassa pähkinät, keksinmurut sekä voi.
4. Lisää joukkoon raastettu sitruunankuori ja sekoita.
5. Sekoita kulhossa tuorejuusto, maitotilkka sekä vaniljauute.
6. Lisää joukkoon tomusokeri.
7. Laita lasin pohjalle keksiseos, sen päälle lemon curd, vadelmat sekä tuorejuustoseos.
8. Raasta päälle tummaa suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti