torstai 9. helmikuuta 2012

Omena-kanelipiirakka



Mikä piristää enemmän päänsärkyistä kuin herkut. Tänään tyttären kanssa koottu omenapiirakka tietysti!

Tämä IHANAN TUOKSUINEN herkku koottiin murotaikinapohjalle.
.......................................
Omena-kanelipiirakka

murotaikinapohja
3 omenaa lohkottuna
2dl omena-kanelirahkaa
2 kananmunaa
2tl sokeria
2tl vaniljasokeria

1. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
2. Laita pohja 200 asteiseen uuniin.
3. Pilko kuoritut omenat lohkoiksi.
4. Sekoita rahka, kananmunat ja sokerit keskenään.
5. Ota pohja uunista ja asettele omenalohkot sen päälle.
6. Kaada rahkaseos omenoiden päälle.
7. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.

2 kommenttia:

  1. Nam. maistuis varmaan mullekkin!
    Melkein samalla reseptillä mennään, piirakkavuoka vaan on jossain kellarin perukoilla juur nyt. Ihan pöllö idea pakata se ensimmäisiin laatikoihin.
    Joko se on tuhottu? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vöi dääm. Sun tarttee ettii pikaseen se vuoka, että pääset piirakkapuuhiin.

      Puolet meidän herkusta tuhottiin jo, nams! Vaniljakastike jäi uupumaan. Huomenna sen kanssa sitten :)

      Poista