perjantai 8. kesäkuuta 2012

H a n g o v e r - p i t s a



Tässä on erinomainen suolainen herkku bailuillan jälkeiselle päivälle. Ja mikä estää nauttimasta tätä vaikkei edellisenä iltana olisi kantoja kanttoa kohti nostanutkaan.

Näin meilläkin eilen, vaikka ihan koti-iltaa vietimmekin. Evääksikin tätä riittää ja tämä jos mikä pelastaa työpäivän!

.........................................
Hangover -pizza (3..kpl)

Pohja:
ohje esim. täältä tai kaupan pakastealtaasta

Täytteet:
1prk Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)
800g jauhelihaa
15 siivua metwurstia
1pkt fetajuustoa
9 kirsikkatomaattia puolitettuna
1 prk ananaspaloja
1 suolakurkku viipaloituna
1 pilkottu sipuli
3 pilkottua valkosipulin kynttä
mustia oliiveja
mustapippuria myllystä
paljon juustoraastetta

1. Valmista pitsa pohja. Ja kauli se haluamaasi muotoon leivinpaperille.
2. Paista jauheliha.
3. Kaada pastakastiketta pohjan päälle ja levitä se tasaisesti reunoille asti.
4. Ripottele ja asettele jauheliha, meetvursti, feta, ananas, tomaatti, sipulit, oliivit ja suolakurkut kastikkeen päälle.
5. Jauha myllystä mustapippuria kauttaaltaan täytteiden pinnalle.
6. Ripottele pinnalle reilusti juustoraastetta.
7. Paista 250 asteessa n. 10 minuttia.

H e r k u t t e l e !

4 kommenttia:

  1. Meillä on tänään aivan varmasti pizzaperjantai :P

    VastaaPoista
  2. Huoh! Voi kun olis aikaa ja tarmoa väsäillä tällaisia ihanuuksia. Eikö teillä ole jo naapurit oven takana norkoilemassa rääppiäisiä... Mä ainakin olisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei onneksi ole, heh... Näitähän nyt tekee sisällä, mutta kun ulkona grillailee tai paistaa muurinpohjalettuja, niin silloin saavat haistella enemmänkin :D

      Poista