lauantai 9. kesäkuuta 2012

V k o n l o p p u



Ensimmäiset itse paistetut muurinpohjaletut omalla takapihalla on yksi alkukesän kohokohtia. Ne maistuivat taas todella hyville.

Perheessämme yksi laittaa väliin vain sokeria, toinen mansikoita ja kermavaahtoa. Pelkällä vaahterasiirapilla nautittuna on oma lempparini. Nyt mansikat olivat niin makeita, että niillä täytetty lettu maistui kyllä kaikista parhaimmalta.

NAM!


7 kommenttia:

  1. Oon tainu sanoa tän ennenkin, tämä sun blogi on vaarallinen paikka vierailla, kun alkaa aina tehdä mieli jotain hyvää :)
    Letut kuulostaa mahtavalta!
    Onneks kaapissa on kakkua....taidan hakea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä kakkua, mä otin aamupalaksi lettuja, taas!

      Tämän blogin pitäjällä on persus ruvennut näyttämään viitteitä siitä, että niitä herkkuja on täällä nautittu ihan liikaa. :D

      Poista
  2. Nam, täällähän on vaikka mitä herkkuja. Jokohan kaupasta saa kotimaisia mansikoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en ole kotimaisia nähnyt, edes paikallisen mansikkatilan kauppiaalla. Ei siihen varmaan kauaa mene, kun niitä on tarjolla :)

      Poista
  3. Nam! Enpä olekkaan aikoihin syönyt muurinpohjalettuja! Alkoikin tehdä niitä hillittömästi mieli ;) Kiva kun jätit kommenttia blogiini niin löysin tänne sinun upeaan blogiin. Alankin lukemaan sinun postauksia lävitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit. Itsekin vasta äskettäin löysin sinun kivan blogisi. Ollaan vuoroin vieraissa. :)

      Poista
    2. Näin tehdään =) Taidan liittyä lukijaksesi niin ei mene vahingossa kivat postauksesi ohitse.

      Poista