keskiviikko 27. helmikuuta 2013

A L E S T A

Ellos

Teimme tyttären kanssa tilauksen Ellokselta. Näin jälkikäteen katsoen koko ostoskorin sisältö oli vain muutamista väreistä koottu kokonaisuus. Keltainen on pinnalla edelleen, se vain on niin pirteä piristysruiske talven keskellä.

Nykyään katselemme tuotteita yhdessä, sillä mitään ei voi kysymättä enää ostaa. Neiti kasvaa niin silmissä, että minun kenkiäni hän on jo käyttänyt tosin vain luvallani. Vaatteeni saan vielä hetken pitää itselläni, en kylläkään enää kauaa.

Vink vink. Elloksen alehinnoista sai ainakin eilen vielä 40% hinnasta pois!


4 kommenttia:

 1. Multa lähti kanssa lauantaina Elloksen aletilaus kun sai -50% alehinnoista. Lapsille kevätkenkiä ja vaatteita. Jäi 70 e kengät maksamaan 17 e. Toivottavasti on oikean kokoiset...

  Itselle tein eilen kirppikseltä upeita vaatelöytöjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tein kaksi peräkkäistä tilausta sieltä. Tuo lauantainene -50% paketti tuli jo. Siitä tosin yli puolet meni palautukseen...

   Poista
 2. ps. mulla on kanssa keltasininen kausi... Koulussa on tullut pidettyä just ton keltaista omatekemää keeppiä kun siellä on niin kylmä. Toinen on puikoilla kevääksi ja sinistä on tulossa mullekin Elloksen alesta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaista on kaapissa ollut jo vuosia. Se on vaan niin pirtsakka ja sopii hyvin mun väreihin. Nyt vaan meni KAIKKI keltaiset palautukseen!

   Poista