perjantai 1. maaliskuuta 2013

TÄYS 10Kohta se on ohi jo. Melkoista mukava hiihtolomaviikko. Tänä vuonna jopa osa meistä on ollut suksilla. Sekä tasaisella että mäessä.

Keskellä lomaviikkoa suuntasimme urheilulliselle lomalle Peurunkaan. Lapset pääsivät kokeilemaan mm. jousiammuntaa siinä ihan mahtavasti onnistuen. Valmentaja nimittikin tyttäremme Annie Mestariampujaksi. Hohtokeilaamassakin kävimme pienessä keilasalissa ja saimme aikaiseksi kunnon kisat. Familyman kävi lasten kanssa hiihtämässä mahtavassa auringonpaisteessa, juuri sopivasti ennen vesisadetta.

Allasosasto saunoineen ja suihkumaailmoineen riitti mainiosti jokapäiväiseen pulikoimiseen. Piiiiitkä vesiliukumäki oli ihan suosikki, myös muiden kylpylään eksyneiden mielestäni. Jonoa siis riitti. Torstaina tytär jonotti puoli tuntia (!) yhtä laskua varten. Mutta se ei haitannut mitään, sillä meillähän oli vain aikaa.

Mitäpä sitä muuta lomalta odottaa kuin mukavia aktiviteetteja, hyvää ruokaa ja seuraa sekä mukavat (tässä tapauksessa vielä ihan uudenkarheat) puitteet lomalleen. Kaikki toteutuikin mahtavasti tällä viikolla.

Lomalle siis täys kymppi! Pisteenä iin päälle tuleva vapaa viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti