lauantai 11. joulukuuta 2010

Broilerpiirakka



Mitä pikaista tarjottavaa vieraille? Suolainen piirakka on varma valinta ja ne onnistuvat aina !

................................................
BROILERPIIRAKKA

1 pakastepiirakkapohja
2dl kermaviiliä
2 kananmunaa
400g lempeän pippurisia broilerin fileesuikaleita
0,5dl sipulisilppua
1dl parsakaalia
Herbamare -suolaseosta
1 tomaatti lohkottuna
oliiveja
parmesaaniraastetta
tuoretta basilikaa

1. Painele sulanut piirakkapohja vuoan pohjaan sekä reunoille.
2. Paista broilersuikaleet ja laita pohja siksi aikaa uuniin 200 asteeseen esikypsymään.
3. Riko kanannmunat kulkoon ja riko niiden rakenne.
4. Lisää kermaviili, sipulit, parsakaali, broileri sekä suola.
5. Sekoita aineet kulhossa sekaisin.
6. Ota pohja pois uunista ja kumoa kulhon sisältö sen päälle.
7. Asettele tomaattilohkot ja oliivit seoksen päälle.
8. Ripottele parmesaaniraastetta pinnalle.
8. Paista 200 asteessa n. 20-30 min, kunnes pinta on kauniin ruskea.
9. Koristelle pinta tuoreen basilikan lehdillä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti