maanantai 6. joulukuuta 2010

Valkosuklainen kuningatarpiirakka


Herkkuja ruokapöytään! Vapaapäivää täytyy juhlistaa herkullisella jälkiruualla.

Oli muuten niin herkullista, että itse sain vain pienen palan. Suurin osa herkusta meni pikkuväen suihin pikkuhiljaa. No, nopeet syö hitaat...

............................................................
Valkosuklainen kuningastarpiirakka

1pkt valmista murotaikinaa
1prk (200g) vaniljarahkaa
1dl kuohukermaa
reilu 1dl valkosuklaata raastettuna
1 kananmuna
1,5dl mustikoita
1,5dl vadelmia
1,5dl puoliksi pilkottuja mansikoita

1.Levitä sulanut murotaikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
2. Kaada mustikat piirakkapohjan päälle tasaisesti.
3. Sekoita rahka, kerma, valkosuklaa sekä muna keskenään.
4. Kaada seos mustikoiden päälle.
5. Lisää vadelmat ja mansikat rahka-kermaseoksen päälle puoliksi upottamalla.
6. Paista 200 asteisessa uunissa n. 30min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti