tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tonnikalasalaatti


Kevät ja pääsiäinen sai aikaan keltaisen värin kaipuun. Tämä salaatti on kuin auringonpaiste!
.................................
Tonnikalasalaatti

rucolaa
2 prk tonnikaa
pieni punaista paprikaa
10cm tuorekurkkua
6 mini suolakurkkuja
2 keitettyä kananmunaa
kuutioitua juustoa
2dl keitettyjä makarooneja
valkosipuli krutonkeja

1. Keitä makaroonit pussin ohjeen mukaan.
2. Keitä kananmunat ja pilko ne jäähtyneinä.
3. Pilko kurkut, paprikat ja juusto.
4. Laita rucola sekä pilkotut aineet paitsi kananmunat kulhoon ja sekoita.
5. Lisää tonnikala sekä keitetyt makaroonit.
6. Asettele pinnalle pilkotut kananmunat ja krutongit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti