perjantai 22. heinäkuuta 2011

Unelma koti

Muhii, muhii... Haaveissa oman talon kuoret ja sisustus. Tanska heittaa loylya lisaa haaveisiin. Mahdottomia heittaakin. Mutta aina saa haaveilla. Myos siita lottovoitosta.

Talo sijaitsisi isolla tontilla. Puukuja komeilisi etupihalla. Paarakennus, autotalli ja vierasmaja tekisivat suojaisan kolmelta reunalta suljetun etupihan, jonka keskella kukkisi talon emannan kukkapenkki. Takapihalla kasvaisi hedelmapuita ja varikyllaisia kukkaistutuksia. (Mainittakoon, etta nama ovat perheen isan esittamia toiveita.)

Alla oleva kuva vastaisi hyvin paarakennusta. Tosin haluaisimme seinat valkoisina. Itse haluaisin tummanharmaat ikkunan puitteet, mies haluaisi mielummin valkoiset. No, kylla ne valkoisetkin kelpaisivat. Ja tuo punatiilinen ulkoverhouskin, en ihan ronkeliksi rupea. Katto on todella kaunis, varsinkin paadyista.

kuva

Vaikka ulkoapain talo on perinteisen kartanon mallinen, sisalla voisi nayttaa jotakuinkin kuten alla olevissa kuvissa. Lattiaan ehdottomasti kalanruotoparketti. Ja korkeat valkoiset jalkalistat. Ainakin 20cm korkeat. Perinteinen ja moderni kohtaisivat sulassa sovussa.

kuva
kuva
kuva
kuva

Ja sitten se kesamokki. Lahelta kotia, tietysti. Ihan eri tyylinen kuin koti, moderni ulkokuoriltaan. Vaikka kuten kuvat alla.

kuva
kuva
kuva

Ja pyoralla aamusella ostamaan tuoreita sampyloita:

kuva

Jaahas. Sitten peukut pystyyn. Onneksi on Veikkauksen sivuilla kestolotto vetamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti