torstai 18. elokuuta 2011

Villi(kö)


kuva

Olen aivan lumoutunut yllä olevan kuvan kutreista.
 
Huomenna suuntaan kampaajalle. Ryhtyisiköhän ihan villiksi ja sävyttäisi hiuksensa lempparihuulipunansa kaveriksi.

Ehkei niin paljon rohkeutta löydy kuitenkaan (vaikka joskus on kyllä löytynytkin, uskokaa pois). Näin kirkas puna saa riittää tälläerää vain huulilla. Muuten koko vaatekaapin sisältökin pitäisi laittaa uusiksi...

4 kommenttia:

 1. Ollappa tuollainen tukka! Minun parin vuoden epätoivoinen yritykseni saada pitkät ja tuuheat hiukset päättyi eilen kampaamon lattialle. Nyt pituus on taas minimaalisen lyhyt. Mutta ovatpahan heti herätessä kuin vasta laitetut :)

  VastaaPoista
 2. Naku: Ollappa! Itselläni on niin paksut (ja pitkät)hiukset, että aika ajoin myös leikkaan ne tosi lyhyiksi. Silloin on kyllä parasta, kun hiusten laittaminen on tosi helppoa. (Toisaalta nyt laitan ne vain ponnarille. Eipä sekään niin vaikeaa ole, mutta tylsää.)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli tuo väri monta vuotta tosi lyhyissä ja hippasen pidemmissäkin hiuksissa kunnes superväsyin jatkuvaan tuunaukseen. Tosin NYT kun katson noita kurveja tolla värillä niin... ;)

  VastaaPoista
 4. Niina: Niinpä, kuvassa näyttävät tosi herkuilta. En sitten kuitenkaan ottanut näin punaista. Päädyin porkkanan/toffeen sävyihin.

  VastaaPoista