Kyläily muuttuikin kestitsemiksi. Hyvä, sillä sain taas syyn uunin lämmittämiselle.
Tällä kertaa kokeilin kaupan valmista croisant-taikinaa. Sisälle kinkkua ja paljon juustoa. NAM!
Kauan odotettu ilta rakkaiden ystävien kanssa on pian alkamassa!
........................................
Kinkku-juustosarvet 12kpl
2prk croisant-taikinaa
TÄYTE:
½ rasiaa valkosipulituorejuustoa
2dl palvikinkkukuutioita
1,5dl juustoraastetta
PINNALLE:
juustoraastetta
1. Sekoita täyteaineet keskenään.
2. Jaa croisant-taikina pakkauksen kyljessä olevan ohjeen mukaan.
3. Laita jokaisen croisant palan keskelle täytettä ja rullaa pötkyläksi. Lopuksi taita hieman sarven muotoon.
4. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
5. Paista uunissa 200asteessa n. 12min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti