keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Yhteinen harrastus

Se se on toisille kummajainen. Kuinka te aina jaksatte? Ja yhdessäkin vielä! 

Yhteinen harrastuksemme on siis sisustaminen ja remontoiminen. Siihen ei vain kyllästy. Nyt vuosien myötä on malttia tullut ja asioita jopa vähän sulatellaan, ei ryhdytä hötkyilemään ja hätiköimään. Puolisen vuotta, kun tätäkin mietti ja puntaroi niin voi sitten yks kaks yllättäen ryhtyä hommiin.

Väljähtäneen näköinen yläkerran aula sai vähän eloa, kun maalasimme yhden seinän tummanharmaaksi. Nyt kauniit jalkalistatkin pääsevät oikeuksiinsa.

Maalauksen jälkeen aulaan sopisivat alakerrassakin olevat tummanharmaat pistorasiat ja valokatkaisijat, mutta nämä saavat olla nyt näin valkoisina. Ei pidä hötkyillä.

Kuvan taulussa oleva purjehdusaihe on molemmilla lähellä sydäntä. Miehellä konkreettisemmin kuin itselläni. Pari kokemusta rikkaampana osaan sanoa, että se ei ihan ole mun juttu. Tai on, mutta vain poutasäällä lilluessa, heh!

(Kuvat ovat kyllä yhtä sontaa. Illalla keinovalossa kuvaaminen on ihan syvältä sieltä.)Alla kuva ennen maalausurakkaa. Seuraavaksi onkin sitten portaiden vuoro! Ja hamassa tulevaisuudessa häämöttää kaiteen uusiminen / koteloiminen.

3 kommenttia:

 1. No ihan JEES harraste teillä kahdella on! Minen saa "häntä" intoutumaan tohon "hei nyt mä haluun et maalataan listat mustiksi ja kello on vasta NELJÄ yöllä"-sisusharrasteeseen, miksköhän? Ihan ihme juttu ;)

  Me "haarastetaan" näin: sovitaan jokaane päivä lounastreffit. Ja aluks ollaan iiihan ettei tunnettais toisiimme, juu ei. Haha. Tosi harraste. No tuleepahan nähtyä edes hetko. Niinku "kahestaan". Vaikka ravintelissa on muitakkii, ei täs ny oo mittää pervoo sitte! :)

  Ja hianoo harmaata!! Aattelin just olkkariin oranssin seinän vastapainoks (yksin aattelin, mitähän "hän"). Taidan ruveta harmaileen!

  VastaaPoista
 2. Älkää ihmeessä tehkö tolle kaiteelle mitään. Se kuuluu talon henkeen ja on musta ainakin kivan näköinen:)

  VastaaPoista
 3. Niina: Heh, ehkä meilläkin kellonajalla on osuutta asiaan. Ei ihan klo 4 aamulla olla maalipensselin varressa kiinni :) Nii ja aika kiva harraste teilläkin! ps. rupee vaan harmailee.

  Saija: Joo, ainakin kaide pitää entrata, jos ei nyt ihan koteloimaan rupea. Tuon isomman appivanhemmilta saadun sohvan kanssa tuo kaidekin näyttää peremmalta kuin sen vanhan pienemmän ja tummemman.

  VastaaPoista