lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tuttu juttu

 Ensimmäinen kesälomaretki jo takana. Helsingissä vietetyt päivät ovat jo muotoutuneet traditioksi. Eikä yhtään huonoksi sellaiseksi.

Tallustimme Stadia pitkin poikin. Se tuntuikin jaloissa, varsinkin meillä naisilla. Rakkolaastareihin sekä IcePoweriin piti turvautua kesken matkan.

Asuimme Seurahuoneella, jossa saimme Junior Suiten käyttöömme. Siellä olikin hyvin tilaa koko perheelle ja lapset mahtuivat nukkumaan loistavasti levityllä vuodesohvalla. Taktikoimme ja valitsimme hotellin mikä sijaitsee keskellä kaupungin sykettä, joten lähtökohtaiseksti etäisyydet kaikkialle olivat lyhyet.

Poikkesimme Kiasmassa, elokuvissa, Paviljonkia katsastamassa, kahviloissa, Hietsun rannassa ja sukuloimassa. Pikkuserkkujen näkeminen olikin tyttären mielestä parasta koko reissussa. Pojalla ratikalla ajelu taisi yltää sukuloimisen yli nippanappa. Niin tai se shoppailu, tänäkin vuonna.

Kaiken tallailun päätteeksi kävimme Flamingossa laskemassa kaikki vesiliukumäet ties kuinka monta kertaa. Olipa hauskaa molksia altaissa lasten kanssa ja tehdä yhdessä kaikkea mukavaa. Varsinkin, kun joka paikassa oli paljon tilaa.

Tästä onkin hyvä jatkaa leppoista kesäistä yhteisoloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti