perjantai 3. elokuuta 2012

K y l l ä !


Sekin päivä koitti, että kauan tasolla seinään nojaillut tauluni on ruokailutilan seinällä. Tauluhyllyllä itseasiassa, mutta seinällä kuitenkin!

Taulu on kovin painava, sillä siinä on käytetty tyttäreni entisen koulupöydän kansilevyä. Niinpä päädyin tukeviin tammisiin tauluhyllyihin. Niitä on nyt kaksi vierekkäin kaappirivistön yläpuolella. Onnekseni bongasin ne paikallisesta Tiimarista poistohyllyiltä -70% lappujen alta. Eräs taululiike oli mennyt vähän aikaa sitten nurin ja sen jäämistöjä oli juuri sopivasti tarjolla tuolla alehyllyllä.

Kylläpä taas kannatti odottaa!

4 kommenttia:

 1. Se on kaunis! Ja tuo ruokailutila on todella harmooninen ja upea!

  Minulla olisi suuri himo "taiteilla" jotain meidän seinälle, mutta meillä ei ole enää tilaa seinillä. Tai on tilaa, mutta sitten menisi jo ilmavuus, joten jos meinaan taiteilla, pitäisi ehkä laittaa jotain pois. Olen miettinyt jotain tuontyyppistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ruokailutilan pöytä on huonossa kunnossa, sille pitäisi kyllä pikaisesti tehdä jotakin. Valkoiseksi maalaamisesta haaveilemme. Pariksi tuolle pitkälle kaappirivistölle.

   Täällä on ihan samat ongelmat kaiken seinäpinnan kanssa. Väkertelen kaikkea tauluista ryijyihin ja seinäpinnat eivät todellakaan riitä. Täytyy sitten vähän vaihdella teoksia vaikka vuodenaikojen mukaan. :)

   Poista
 2. kappas, tuolit ovatkin ihan samannnäköiset kuin meillä. meillä vaan on vähän tummempi kangas. ovatko ne BoConceptin Vega-tuolit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä nyt osaa sanoa. Ostin tuolit, kun paikallinen Vepsäläinen muutti.

   Poista