sunnuntai 23. syyskuuta 2012

K o t k aTeimme viikonloppuna pienen retken koko perheen kesken. Mies voitti golf-kisassa Bemarin viikonlopuksi käyttöönsä, joten näin saimme kaikki nauttia sen sulavista liikkeistä.

Pidimme reissun lapsille yllätyksenä edellisiltaan asti. On niin hauska seurata muksuja, kun he arvuuttelevat sitä minne matka suuntautuu ja mitä ihmettä mahdamme tehdä. Laukkujen pakkaus sai aikaan paljon kysymyksiä. Pitääkö olla kaupunkivaatetta, uikkaria, lökäriä, hattua, hanskaa...

Uikkarit kehotimme jättämään kotiin tällä kertaa, vaikka auton nokka suuntasikin rannikkoa, Kotkaa kohti.

Kävimme Kotkan Kaupunginteatterissa katsomassa lastennäytelmän Koirien Kalevala. Se olikin IHAN LOISTAVA valinta lauantaipäivän viettoon, sillä me kaikki pidimme kovasti koko esityksestä. Siinä oli mukavasti suunnattu nokkelaa sanasepostusta myös aikuisille. Näytökseen oli tarjolla perhelippujakin, vain 8 euron kappalehintaan. Jos mahdollista, niin menkää ihmeessä katsomaan. Hahmoista meidän suosikkimme on Louhi, se on ihan huippuhyvä tyyppi.

Illalla kävimme syömässä upeassa Ravintola Vaustissa. Se oli kompaktisti aivan hotellimme sekä teatterin kupeessa. Saimme mukavan loossin käyttöömme ja saimme rauhassa nauttia pöydän herkullisista antimista.

Sunnuntaina kävimme Merikeskus Vellamossa katsastamassa sen kaikki eri näyttelyt. Tytär piti eniten paperinukke näyttelystä, poika vaikuttui mm. meripelastus operaatiosta ja meihin vanhempiin vaikutuksen tekivät venehallin hienoakin hienommat alukset.

Olipa mukava arjesta itautumisreissu meille kaikille. Saapa nähdä millaisen autokuumeen tämä saa miehessä aikaiseksi...

2 kommenttia:

 1. Hauska sattuma! Juuri kävin itse pari viikkoa sitten Kotkassa, ihan ensimmäistä kertaa. Samaisessa hotellissa oltiin kuvista päätellen ja vieläpä golfia pelaamassa.. Auto jäi saamatta, mutta mies voitti sentään hieman kahisevaa! ;D Komea auto, mulla ainakin iskisi autokuume! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma tosiaankin.
   Kahisevakin kelpaisi, mieluusti ;)

   Poista