torstai 4. lokakuuta 2012

P ä h k i n ä B R O W N I E



Hasselpähkinä-maitosuklaiset browniet olivat poikamme toive eräältä illalta. Hän halusi tehdä ne itse. Hän uhoaa menevänsä ensi vuonna Junior MasterChefiin eli kai se on todenteolla ruvettava väsäämään kaikkea mahdollista.

Aiemmin viikolla teki kanakastikkeen ja riisiä. Tästä se lähtee. Kohta en saa itse hääriä keittiössä ollenkaan.

..................................................................................
Hasselpähkinäiset maitosuklaa BROWNIET

200g hasselpähkinäsuklaata
200g voita
2dl hienoa sokeria
3 kananmunaa
2tl vaniljasokeria
3dl vehnäjauhoja
½dl hasselpähkinärouhetta

1. Sulata suklaa mikrossa (15 s kerrallaan, sekoita ja toista kunnes on sulanut).
2. Sulata myös voikin mikrossa eri kipossa.
3. Sekoita isossa kulhossa sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi.
4. Lisää jauho ja vaniljasokeria vähitellen siivilän läpi ripotellen. Sekoita tasaiseksi.
5. Kaada joukkoon sulatettu suklaa, sekoita.
6. Lisää sula voi vähitellen ja sekoita tasaiseksi.
7. Lopuksi kaada joukkoon vielä pähkinärouhe, sekoita.
8. Kaada seos leivinpaperilla vuoratun vuon päälle.
9. Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti