torstai 11. huhtikuuta 2013

K E B A B P I I R A S





Suolaisen himon voi hyvin tyynnytellä esimerkiksi tällä herkullisella mausteisella kebabpiirakalla.

..............................
Kebabpiirakka

Pohja:
3dl vehnäjauhoja
100g huoneenlämpöistä voita
1tl leivinjauhetta
1rkl kylmää vettä

Täyte:
1 iso sipuli
1 punainen suippopaprika
1rkl oliiviöljyä
300g kebablastuja
2 kananmunaa
2dl ruokakermaa
1dl tacokastiketta
1tl suolaa
1tl mustapippuria

Pinnalle:
juustoraastetta


1. Sekoita vehnä- ja leivinjauhot keskenään. Lisää rasva joukkoon ja sekoita. Lopuksi lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
2. Laita taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista 200 asteessa 10minuuttia.
3. Pilko paprika ja sipuli reilun kokoisiksi paloiksi ja kuullota ne öljyssä pannulla.
4. Sekoita joukkoon tacokastike sekä kebablastut. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Vatkaa munat ruokakerman joukkoon.
6. Ota piirakkapohja pois uunista ja levitä paprika-sipuli-kebabseos sen päälle.
7. Kaada kermaseos päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
8. Paista 200 asteisessa uunissa n. 30minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti