lauantai 4. toukokuuta 2013

H U O N E T U O K S U
Olen ihastunut!

Hankin kuukausia sitten meille huonetuoksun. Olen moisia huomannut lehdissä jo jonkin aikaa mainostettavan tai kuvissa vilahtelevan. Jotenkin ajatus vain tuntui vieraalta.

Mutta kun H&M niin sopusuhtaiseen hintaan niitä ryhtyi myymään liikkeessään, päätin kokeilla. Enkä ole katunut! Ei ole poikammekaan, sillä hän on pariin otteeseen oikein huomauttanut meille muille, että miten ihanalle meillä tuoksuukaan.

Harmi, että nämä ovat jo loppu liikkeistä. Kuvan tuoksu eli GRANAATTIOMENA on lempparini. Eräältä kauppareissulta mukaan tarttui jemmaan  APPELSIINI-KANELI tuoksu, sillä lempparini oli jo loppuunmyyty.

Sitä ei tarvitse vielä ottaa käyttöön sillä tuoksua riittää edelleen todella hyvin, vaikka pullo on piilossa valokuvakehysten takana huoneen seinustalla.  Sieltä se levittää hyvin tuoksua ympärilleen, kunhan tikkuja vaihtelee aika ajoin. Katkaistut grillitikutkin toimivat tässä hyvin!

 Rahoille on todella saatu vastinetta!


2 kommenttia:

 1. Voih, mistähän tämmöisen sais, jos ei kerran H&M:ltä enää löydy. Vaikuttaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, juuri jossakin mainoslehtisessä tai lehdessä näin mainostettavan huonetuoksua. Ohitin sen sitten panematta enempää merkille, koska meillä jemmassa on jo toinen tuoksu odottamassa.

   Jos muistuu mieleen, niin ilmoittelen!

   Poista