tiistai 7. toukokuuta 2013

T O N N I K A L A T Ä Y T E





Poika toivoi lettuja iltapalaksi. Pelkkä makean syöminen ei tietenkään tullut kuuloonkaan, joten teimme suolaisen täytteen ensimmäisille lettukääröille.

Loput syötiinkin sitten omatekoisen hillon kera!


.................................
Tonnikalatäyte:

1 prk tonnikalan paloja öljyssä
½ punainen paprika
1 suolakurkku
½prk valkosipulituorejuustoa
½prk raejuustoa
ruokalusikallinen pilkottuja basilikan lehtiä
sitruunapippuria 

1. Pilko basilika, suolakurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi.
2. Valuta tonnikalasta öljy pois.
3. Sekoita tonnikala ja tuorejuusto kulhossa keskenään tahnaksi.
4. Lisää raejuusto, basilika, paprika sekä suolakurkku.
5. Mausta sitruunapippurilla.  

 

2 kommenttia:

  1. Jooo, toimii! Suolaiset letut maistuu täälläkin :) Ja kun melkein samalla vaivalla tulee myös jälkkäri tehtyä, niin mikäpä sen kivempaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tekee isomman satsin niin saa vielä huomennakin herkutella! :)

      Poista