maanantai 19. elokuuta 2013
T O N N I K A L A - B A G E L
Eilen iltapalaksi ja tänään lounaaksi herkuttelin bageleilla. Näitä söisi helposti useammankin kerralla!
Mies teki tonnikalasta ja ruohosipuliyrttilevitteestä tahnan jolla pohjapuoli siveltiin, päälle ladoimme kasvikset sekä majoneesit ja sinappia.
Tonnikalatahna:
- tonnikalaa
- ruohosipuliyrttilevitettä
- pippuria myllystä
Valmiiksi siivutettuna:
- tomaattia
- kurkkua
- punaista paprikaa
- sipulia
Lisäksi makua antamaan:
- sinappia
- kurkkumajoneesia
- paprikamajoneesia
Siitä sitten jokainen sai koota oman herkkubagelinsa.
KYLLÄ OLI MAKOISAA!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi, miten herkullisen näköinen! :)
VastaaPoista