sunnuntai 28. marraskuuta 2010

LuXusta!


Miehen työ vei meidät taas yön yli reissulle Helsinkiin. Yövyimme Hotel Havenin ylimmässä kerroksessa Lux-huoneessa, josta oli mahtavat näkymät. Kaupungilla käppäilyn jälkeen kylpyammessa aromaterapeuttisessa vaahdossa loikoillessani saatoin katsoa kylpyhuoneeseen sijoitettua televisiota tai kuunnella kattoon upotetuista kaiuttimista iPodini musiikkia. Valitsin jälkimmäisen.

Ja voi pojat mitä palvelua! Illalla asioilla ollessamme, sänky oli käyty "avaamaan" meille valmiiksi ja huonetta oli vähän siistitty samalla. Kyllä sitä uni maittoi muhkeissa petivaatteissa. Ja aamupala kruunasi koko elämyksen. Pieniä itsetehtyä piirakoita, juustoja, tuoreita hedelmiä, vasta puristettua appelsiinimehua... Kuulostaa ehkä tavanomaiselta, mutta laadukasta ja herkullista kaikki. Henkilökohtainen tarjoilija piti syönnin ajan huolen, että kuumaa juomista riitti koko ruokailun ajan.

Shampajaakin oli aamupalalla tarjolla, sen tosin skippasimme, tällä kertaa. Ehkä pääsen joskus vielä senkin kokemaan. Lottovoiton jälkeen ehkä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti