tiistai 4. tammikuuta 2011

2010

Taas on yksi vuosi takanapäin. Ihana vuosi olikin, paljon on muistoja taas kertynyt.

Tammikuussa vietimme hieman aikaistettua hääpäiväämme pitkällä viikonlopulla Tampereella. Ohjelmassa ulkona syömistä ja yhdessä oloa. Pyynikin näkötornin munkki maistui edelleen niin hyvälle.


Helmikuussa ensimmäiset pihan kasvit nousivat lumesta. Siitä ja kevään valosta innostuneena käsityöharrastus vilkastui ja PehmOtuksia rupesi syntymään yhä enemmän.

Maaliskuussa virvottiin mummit ja kummit. Vietimme myös koko perhe talvilomaa Helsingissä. Muunmuassa "yksityisnäytöksessä" elokuvateatterissa. Perheen isäkin pääsi näin vähän lomalle töittensä lomassa iltasella.


Huhtikuu ja pääsiäispilkki mökillä. Sitä ei voita mikään! Kauan kesken ollut nojatuolikin valmistui vihdoin ja viimein.

Toukokuussa takapiha oli kukassa, huumaavan kaunis omenapuu vei kaiken huomion. Neiti esiintyi kauniisti prinsessana baletin kevätnäytöksessä.

Kesäkuussa juhlimme mm. ystäviemme pyöreitä vuosia ja häitä. Mökin laiturin nokassakin ennätimme aikaamme onneksi viettää.

Heinäkuu ja kesäloma! Vietimme aikaamme ihastuttavassa Riikassa sekä Maarianhaminassa. Veneretkenkin teimme Päijänteellä, iltasella lettuja paistellen.

Elokuun ja töiden koittaessa, perheen äiti suuntasi työmatkalle Pekingiin. Mutta ennen sitä juhlistettiin ystävien kanssa perheen äidin vanhenemista.

Syyskuussa kuopattiin rosvopaisti mökillä, mutta perheen äiti suuntasi muiden naisten kanssa Tallinnaan shoppailemaan. Sukulointi ja rippijuhla buumi jatkui.


Lokakuussa tanssimme ihanien ystäviemme häitä ja nautimme kauniista syksyisestä luonnosta.
Marraskuu ja Movember, lyömätön yhdistelmä. Viikset nenän alle ja menoksi hyvän asian puolesta. Pojan synttäreitä juhlittiin lempeästi Halloweenia mukaillen.

 Joulukuussa meno vain kiihtyi varsinkin oman pihan pulkkamäessä. Vihdoin pääsimme myös joulusta nauttimaan. Viimeiset lahjat jäivät viimetippaan ja osa saapui vastaanottajille vasta joulun jälkeen. No, oikeana vuonna kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti