maanantai 3. tammikuuta 2011

Rapsakka pekonisalaatti



Muksut ovat mummolassa ruokinnassa, joten päätimme miehen kanssa kotona tehdä "aikuisten ruokaa". Tämä on niin hyvää tuoreen leivän kanssa. Tähän salaattiin sopii myös erittäin hyvin pannulla paahdetut leivänpalat.

.......................................
Pekonisalaatti

50g rucolaa
50g frisee-salaattia
kourallinen keltaisia luumutomaatteja
kourallinen punaisia kirsikkatomaatteja
n. 15cm pätkä kurkkua
100g Valion Ritari -juustoa
170g Amerikan pekonia
4kananmunaa

1. Keitä kananmunat koviksi ja paista pekonit rapeiksi.
2. Pese salaatit, kurkku ja tomaatit.
3. Pilko kurkku ja juusto kuutioiksi.
4. Halkaise tomaatit kahtia
5. Pieni pekonin siivut pieniksi.
6. Kuori jäähdytetyt kananmunat ja halkaise ne pituussuunassa neljään osaan.
7. Laita kaikki raaka-aineet tarjoiluastiaan ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti