keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Koskenlaskijan jauhelihakastike



Ruokatunnilla iskee melkein päivittäin annoskateus. Muilla on aina muka niin paljon parempaa ruokaa nenänsä alla kuin itsellä on. Alkuviikosta yhdeltä lautaselta löytyi jauhelihakastiketta ja perunamuussia. Sitä meilläkin siis loppuviikosta. Tuunasin tätä kastiketta nyt Koskenlaskija-juustolla. Hyvää tuli!

...................................................
Koskenlaskijan jauhelihakastike

700g paistijauhelihaa
125g yrtti-valkosipuli Koskenlaskija tuorejuustoa
0,5dl maitoa
1 sipuli pilkottuna
2rkl mustapippuri ketsuppia
herbamarea
kuivattua basilikaa
mustapippuria
suolakurkkua

1.Paista jauheliha ja lisää sinne tuorejuusto. Hämmennä kunnes juusto on sulanut.
2. Lisää maito sekä pilkottu sipuli.
3. Mausta ja hauduta n.10min.
4. Asettele lautaselle ja koristele suolakurkku viipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti