torstai 20. tammikuuta 2011

(HERÄTE)OSTOKSIA


Meinasin ihan nopeasti mennä ostamaan serkun tytölle nimpparilahjaa töiden jälkeen. No, ei siitä ihan nopeasti selvitty.

Muistin, että tyttärellä on kahdet kaverisynttäritkin tulevina viikkoina, joten paketin täytettä tarvitsisi heillekin ostella. Miten se voikin olla niin vaikeaa. Minulla on periaate etten ostele mitään halppiskrääsää, mikä menee heti kättelyssä rikki. Viimeistään siinä vaiheessa, kun vieraat ovat paikalta poistuneet.

Ja niitä kaverisynttäreitähän riittää ja ne yleensä ajoittuvat aina tietyille kuukausille. Eikä niihin kaverilahjoihin viitsisi omaisuuksia upottaa. Ala-aste ikäisille tytöille onkin ollut hyviä erilaiset huulikiillot ja suihkugeelit meikkipusseissa. Ainakin meidän neiti on itse sellaisista pitänyt. Nytkin ostin suihkugeeliä ja kylpysuolaa pienille neideille paketteihin. Ja sai se lukiolainen nimipäiväsankarikin ihanan höyhenen muotoisen muovisen kaulakorun posti lähetyksenä.

Alennuksesta onnistuin itsellenikin löytämään muutaman korun. Niitä onkin kertynyt viimeisten vuosien varrella niin paljon, että olen jo esittänyt äitienpäivälahja toiveen. Arvaatteko minkä? Korulippaan, ja ihan pieni ei aarteilleni riitäkään...

Vastaani tuli myös Method-saippuapullo. Olen monesti tälläistä Helsingin reissuilla katsellut, mutta koska nyt kotikonnuilla sellainen osui kohdalle niin päätin ottaa sen kassiini painoksi kotiin asti. Tässä pullossa muotokieli on niin kaunis.

1 kommentti:

  1. Mä ostin joulun alla kanssa tota saippuaa, kun oli niin kiva pullo :) Molempiin vessoihin eri tuoksua.

    Muutkin sarjan pullot on ihania ja tietysti sisältökin priimaa.

    Lasten on myös helppo käyttää tota matalaa pumppupulloa, sai siis ainakin multa täydet pisteet!

    VastaaPoista