torstai 3. maaliskuuta 2011

Lennokit seinillä

Jaahas, kuumeinen lapsi nukkuu ja jotakin hiljaista pitäisi tehdä. Lueskelin vähän sisustuslehtiä ja sain loistavan idean!

Poika rakastaa lennokkeja, niitä meillä on paperista taiteltuna lojumassa vaikka missä. Teinkin niitä nyt pojan seinälle lentelemään. Onneksi kaapissa on vaikka mitä askartelutarvikkeita. Mustaa kontaktimuoviakin löytyi. Rulla on melkein kymmenen vuotta ollut kaapissa ja sitä on vielä vähän jäljellä.
Lastenhuoneen seinillä on ollut ties minkälaisia kontaktimuovi tekeleitäni. Ensimmäinen tekemäni Mato Matala saatiin tyttäreni seinälle jo tämän vuosituhannen alussa. Ennenkuin niistä tuli muoti-ilmiö. Olisipa itselläni ollut liikeidea vainua tuolloin, ties missä sitä nyt oltaisiin.  ;)

Mutta seuraavaksi tyttären huoneen seinän kimppuun. Tosin sitä ennen tarvitsee käydä vähän ostoksilla, kunhan saadaan neiti ensin terveeksi.

9 kommenttia:

 1. Siis, teitkö nuo kuvien lennokit itse? Mielettömät! Oli varmasti iso homma?

  VastaaPoista
 2. Aika helposti ne tuli valmiiksi, kynsisaksia apuna käyttäen. En osaa sanoa kauanko siihen meni. Mutta paperisilppua tuli melkolailla... :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Maalaamalla olisi ehkä ollut helpompaa, ainakin kun katson noita katkoviivoja, nousee mulla jo tuskanhiki otsalle :D

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä uskomaton kärsivällisyys ja mahtava idea tietysti! Mitä pikkumies itse tykkäsi lennokeista?

  VastaaPoista
 5. Suvi: Maalaamalla olis tässä kohtaa ehkä päässyt helpommalla, mutta kun näihin kyllästyy niin viuh ja ne on poissa :)

  Saija: Kyllä se pikkumies näistä tykkäs. Mutta suu meni mutrulleen, kun käväisi kurkkaamassa mitä sinne sisaren huoneeseen oli ennättänyt jo ilmaantua...

  VastaaPoista
 6. Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella...

  Voi olla että meilläkin on syksyllä edessä huoneiden uudelleenjärjestelyä, olisi taas kiva päästä sisustamaan lastenhuoneita ;)

  VastaaPoista
 7. Wau! Olin suunnitellut täsmälleen samaa katkoviivoineen kaikkineen! Oma idea lähti alunperin tekemistäni lennokkikoruista ja mietin, että jos niitä tekisi sitten ihan seinälle asti kun niitä alkoi ilmestyä kaikkialle muuallekin. :D

  Ja hei, löysin ihan vasta blogisi ja liityn heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 8. Voin paljastaa teille kaikille, että tämä kaikenlainen piirtäminen, askartelu, leikkaaliimaa, ompelu, jne..... ylipäänsä kädentaidot ovat olleet Mintulla käytössä jo niin pienestä kuin muistan. Sisarensa hoiti jopa määrätyt kotityöt, jos oli joku projekti kesken - aika usein oli. No, taidot ovat periytyneet tyttärelle, minulla ei niitä ole tai en ole niitä joutunut käyttämään.

  VastaaPoista